Momentum

Országjárásom következő állomásán Szombathelyen jártam

Országjárásom következő állomásán Szombathelyen jártam, ahol egyeztettem Dr. Nemény András polgármesterrel és alpolgármestereivel, találkoztam Putz Attilaval, az önkormányzat Civil Bizottságának elnökével, helyi civilekkel közösen gyergyát gyújtottunk az 56-os mártírok emlékére, majd az ítéletidő ellenére teltházas fórumot tartottunk Dr. László Győző momentumos alpolgármesterrel és Kele Jánossal, a Momentum elnökségi tagjával.

Megélhetési válság, infláció, olcsóbb bevásárlás Ausztriában, nulla közszolgáltatás a befizetett adóinkért cserébe, az oktatás és az egészségügy válsága: újra és újra hasonló témák jönnek fel a helyi problémák mellett, bárhol is járok az országban. Nem véletlen: az embereknek elege van abból, hogy Magyarország Európa szegényházává lett, és lemarad – már nemcsak az Nyugat-Európától, hanem a régió minden országától.

Látom, hallom, tapasztalom: az emberek igénylik, hogy meghallgassuk őket, és értékelik, ha valaki őszintén beszél hozzájuk. És örülnek annak is, ha egy politikus nem azt mondja nekik, amit hallani akarnak, hanem azt, amiben hisz. Olyan politikai erőt keresnek, amelyik méltó a bizalmukra. Amelyik nem veri át őket, és nem áltatja őket hamis ígéretekkel.

Mert igaz országot csak igaz beszéddel teremthetünk.

HÍR MEGOSZTÁSA

Facebook
Twitter
LinkedIn