Momentum

A kormány a felelős az egyre mélyülő megélhetési válságáért

A kormány szerint mindenki más a hibás az egyre csak mélyülő válságért Magyarországon. Kártyavárként omlik össze az illúziókból ácsolt látszatgazdaságuk. De szerintük ezért nem ők, hanem „Brüsszel”, a szankciók, a háború, na meg persze „a baloldal” a hibás. 12 év teljhatalmú kormányzás után.

Csak azt felejtik el, hogy aki tudni akarja az igazságot, az egyszerűen utánanézhet a tényeknek.

És láthatja többek közt, hogy augusztusban havi szinten Magyarországon 9-szer gyorsabban emelkedtek az árak, mind Németországban, és 5-ször gyorsabban, mint Lengyelországban. Az éves infláció Magyarországon már a 20%-ot közelíti, miközben az eurózónában 9%!

Az élelmiszerek majd’ HÁROMSZOR annyit drágultak egy év alatt itthon, mint az eurózónában. A kenyér 66%-kal kerül többe, mint egy éve, az EU-ban 18%-kal. A környező országokhoz képest is drámaian rosszak a magyar adatok.

Az EU minden gazdasága jobban védte meg a lakosság jólétét az elmúlt évben, mint Magyarország. Az igazság a napnál is világosabb: a magyar kormány a felelős az ország egyre mélyülő megélhetési és gazdasági válságáért.

Igen, a háború és a szankciók az európai gazdaságnak is terhet jelentenek. De oka van annak, hogy Magyarországon ilyen drámai az összeomlás. Az ok: a magyar kormány rossz kormányzása.

Ne hagyjuk magunkat megtéveszteni, és ne féljünk kimondani az igazságot. Hogyan lehetne megoldani az előttünk tornyosuló problémákat, ha még őszintén kimondani sem merjük őket?

HÍR MEGOSZTÁSA

Facebook
Twitter
LinkedIn