Momentum

Csak az egységes Európa teremthet békét

1997 és 2003 két dátum, két olyan dátum, amikor a magyar emberek népszavazással mondták ki, Európához tartozunk. Kétszer is kijelentettük: a békeszerető nyugati demokráciákkal kívánunk szövetségre lépni, nem a gyűlöletet szító keleti diktatúrákkal.

12 éve megy szembe Orbán Viktor a magyar társadalom kinyilvánított akaratával. 12 éve üzletel és barátkozik keleti diktatúrákkal. A leglátványosabban pont Vlagyimir Putyinnal teszi ezt. Egy háborús bűnössel.

Ne feledjük: most sem a nyugati NATO fegyverei elől menekülnek magyarok tízezrei, ukránok százezrei. Hanem orosz megszállók, Vlagyimir Putyin tankjai és rakétái üldözik el őket otthonaikból. Elég csak ránézni azokra a bombázások helyszíneire: nem csak a határon, hanem Ukrajna egész területén ott vannak az orosz katonák.

Az én generációm békében nőtt fel. Számunkra elképzelhetetlennek tűnt, hogy valaha is háború legyen egy szomszédos országban. E generáció pedig most feladatot kapott: a béke újbóli megteremtését Európában. Magyar honfitársaink védelmében is mindent meg kell tennünk annak érdekében, hogy egységes Európa állhasson szemben az orosz agresszióval.

Egységes Európa, erős Európa pedig csak Orbán Viktor nélkül van. Ezért kell buknia április 3-án.

HÍR MEGOSZTÁSA

Facebook
Twitter
LinkedIn