Momentum

A Fidesz rendszerében Matolcsy fiának luxusautó, Iványi Gábornak NAV razzia jár.

A rendszer, amiben élünk, amit a Fidesz teremtett, megint bizonyította, hogy mennyire végtelenül igazságtalan és embertelen.

Aznap, amikor kiderült, hogy hogyan gazdagodtak közös pénzünkből Matolcsy György családtagjai és barátai, 30 fegyveres NAV-os rohanta le Iványi Gábor civil szervezetét, a rászorulókat segítő Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központját.

Iványi Gábor és egyháza, civil szervezete azért dolgozik nap mint nap, hogy a rászorulóknak, hajléktalanoknak, idős embereknek, családoknak és gyermekeknek anyagi, és lelki támogatást nyújtsanak. Olyan feladatokat látnak el, amit az államnak kellene – de az állam mára kivonult az oktatásból, az egészségügyből, és a rászorulók védelméből. Az adófizetők pénzét most a hatalom csak magára és a kiváltságosokra költi.

Amit pedig most látunk, egy bosszú, a kegyetlen hatalom bosszúja azon az emberen, aki mindent megtesz azért, hogy egy igazságosabb és emberségesebb országban éljünk. Elég volt a megfélemlítésből, elég volt ebből az igazságtalan és embertelen rendszerből.

Április 3-án kormányt kell váltanunk, mert Magyarország nem lehet tovább a kiváltságosoké, mindannyiunké kell, hogy legyen!

HÍR MEGOSZTÁSA

Facebook
Twitter
LinkedIn